Monday, July 4, 2011

MYRTO BOZIKI: SIMPLY THE ...VOICE!!!

Θα μπορούσε να είναι η Μαράια Κάρευ της Ελλάδας και να διαπρέπει όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά "φωνάρα" Μυρτώ Μποζίκη που από δικής και μόνον επιλογή δεν απασχολεί τα media, τις δισκογραφικές, τα lifestyle έντυπα και τη δημοσιότητα.
Η Μυρτώ Μποζίκη είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις όμορφων και ταυτόχρονα ταλαντούχων ερμηνευτριών στην Ελλάδα που δεν καβάλησε καλάμι και δε θέλησε να κυνηγήσει δόξες και χρήματα.





Τραγουδά αψεγάδιαστα από την ηλικία των 15 ετών και εάν ζούσε στις ΗΠΑ θα είχε γίνει ανάρπαστη.
Ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους και στη μέχρι τώρα πορεία της ότι έκανε το έκανε με δική της θέληση για τη δική της ψυχή και το δικό της κέφι. Κάποια στιγμή έκανε φωνητικά και συνόδευε τους ΑΝΤΙΚ στις συναυλίες τους. Και ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει τη γνωριμία της με την Έλενα Παπαρίζου και να ηχογραφεί ακόμη και στη Σουηδία δε θέλησε να το κάνει.
Θήτευσε ως ερμηνεύτρια και στην ορχήστρα της ΕΡΤ3 στο πλάι της αείμνηστης Μαρίας Δημητριάδη υπό τη μουσική διεύθυνση του Άκη Γεροντάκη.
Η Μυρτώ Μποζίκη τραγουδά για την ίδια και τον κόσμο και όχι για να γίνει σταρ, αν και θα το άξιζε.
Ούτως ή άλλως μπολιάστηκε με το αυθεντικό καλλιτεχνικό ταλέντο του φωτορεπόρτερ πατέρα της Βασίλη Μποζίκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

0 comments:

Post a Comment